شنیدن صدای دوستان، کسانی که عاشقانه دوستشان داریم

شنیدن صدای دوستان، کسانی که عاشقانه دوستشان داریم  صدای همکاران به کمک حس شنوایی ممکن است. همچنین این امکان را به ما می دهند تا صداهای هشدار دهنده مثل آژیر خطر و یا بوق ماشین را بشنویم.

متاسفانه سلامتی گوشهای ما به راحتی در معرض خطر قرار می گیرد. کار در کارخانه ی  پر سر و صدا، خطر ابتلا به کم شنوایی را افزایش می دهد. گوش دادن به موسیقی با صدای خیلی بلند و یا قرار گرفتن در مدت زمان طولانی را در معرض صدای بلند  می تواند به شنوایی آسیب برساند. عدم معاینه شنوایی به هنگام مواجهه با مشکلات شنوایی شاید بزرگ ترین سهل انگاری در مراقبت از شنوایی باشد

جلوگیری از ابتلا به کم شنوایی همواره امکان پذیر نیست. اما براحتی  می توانیم سلامت و عملکرد مطلوب و حداکثری گوشهایمان را حفظ کنیم. روشهای موثری در  کاهش احتمال ابتلا به کم شنوایی وجود دارد. این روش ها ساده و به راحتی قابل اجرا هستند.

۱- شناخت محیط های  پر سر وصدا

اگر برای شنیده شدن صدای خود باید فریاد بزنید و یا اینکه صدای اطراف را به خوبی نمی شنوید و یا نویز پس زمینه موجب آزار شما می شود و یا در گوش خود صدای سوت یا وزوز می شنوید بهتر است با متخصص شنوایی شناس مشورت کنید.

واحد اندازه گیری صدا دسی بل است.  اگر در مدت طولانی در معرض صدایی بیشتر از ۸۵ دسی بل قرار بگیرید، گوش های شما آسیب می بینند.

چند مثال برای صداهای بیشتر از ۸۵ دسیبل عبارتند از : صدای موتور سیکلت، صدای موسیقی بسیار بلند که با هدفون شنیده میشود، صدای سشوار زمانی که در کنار گوش قرار دارد و یا صدای از زمین بلند شدن هواپیما از زمین. سعی کنید تا آنجا که ممکن است زمان کمتری در معرض صداهایی از این قبیل سپری کنید تا گوش های خود را از آسیب های احتمالی حفظ کنید.

۲- محافظت از گوشهای خود با گوش گیر

اگر شما مجبور به حضور در محیط پر سر وصدا هستید، از گوش های خود در برابر سر و صدا محافظت کنی

اگر در کارخانه ای مشغول به کار هستید، حتما در زمانی که نزدیک به ماشین آلات پر سر و صدا قرار میگیرید از گوشگیر استفاده کنید.همچنین  سعی کنید هر ۱۵ دقیقه از محیط پر سر وصدادور شوید. اگر قصد رفتن به کنسرت را دارید، کنار بلندگوها نایستید و یا از گوشگیرهای که صدای موزیک را کم می کنند, استفاده کنید.

۳ صدا را کم کنید

بسیاری از نوجوانان (حتی بزرگسالان) از گوش دادن به موسیقی با صدای بلند همراه با هدفون و یا در ماشین لذت میبرند. متاسفانه این یکی از مهمترین راه های آسیب رساندن به گوش است. که می تواند در طولانی مدت منجر به استفاده از سمعک شود.کم کردن صدای موسیقی که در حال شنیدن آن هستید در حدی که صدا مناسب و ایمن باشد، روش درستی برای محافظت از گوش در مقابل آسیب است.

۴- انجام تست شنوایی

با مشاهده ی اولین علایم کم شنوایی بهتر است تست شنوایی آنلاین را انجام دهید انجام  این تست بر روی سایت و اپلیکیشن امکان پذیر است.  با مشاهده ی نتیجه ی تست و در صورت وجود مشکل شنوایی می توانید به متخصص شنوایی شناس مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *